Over ons

Autobedrijf B.J. Spijkerbosch - HistorieDe oprichting van Autobedrijf B.J. Spijkerbosch was in 1977. Al snel ontstond er een specialisme in Mazda automobielen. In de loop van de jaren groeide het bedrijf uit haar jasje en werd het tijd voor een grootschalige verbouwing.

In ons nieuwe pand hebben we ons gespecialiseerd in alle merken. Zowel in verkoop als onderhoud en schade afhandeling.

 

Autobedrijf B.J. Spijkerbosch - PandOp deze foto ziet u het geheel vernieuwde pand. Als u in Twello industrieterrein ”Engelenburg” op rijdt zal u ons nieuwe pand zeker niet ontgaan. Op de pagina Contact & Route vindt u meer informatie over onze openingstijden en routebeschrijving.

Rechts een foto van onze showroom, hier vindt u op 2 verdiepingen altijd een grote collectie gebruikte automobielen zodat er altijd wel een model voor u bij staat.

Mocht dit nu niet het geval zijn, dan voeren wij eventueel kosteloos een zoekopdracht uit.

 

Autobedrijf B.J. Spijkerbosch - ShowroomVanaf 1 januari 2005 zijn wij als autobedrijf aangesloten bij “Autofit”. Dit overkoepelend garageconcern heeft een groot aantal autobedrijven onder haar hoede. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn, o.a. met vele scherpe aanbiedingen. Wilt u hier meer over weten, kom dan eens geheel vrijblijvend langs.

Naast Autofit zijn wij ook aangesloten bij de BOVAG. Dit geeft u als autorijder extra zekerheid met garanties. Ook werken wij met de Nationale Auto Pas, kortweg NAP. Dit is de enige, onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto’s registreert.

 

Autobedrijf B.J. Spijkerbosch - KinderhoekTot slot…
Mocht u tijdens een bezoek aan ons uw kind(eren) mee willen nemen, dan hebben wij een kinderhoek waar ze zorgeloos kunnen spelen zodat u rustig de modellen kunt bekijken. Limonade is ook aanwezig!

Top